TachoManagement programı, sürücülerin ihlallerini takip ederek bu ihlalleri raporlamaya olanak sağlar. Yazılım sayesinde geçmiş 12 aya kadar ihlallerin PDF raporları oluşturulabilir ve bu raporlar gerektiğinde paylaşılabilir. Ayrıca, sürücü ve araçların yönetimi kolayca yapılabilir, yeni eklenen sürücüler ve araçlar hakkında otomatik bildirim alınabilir. Sistem, ihlallere bağlı para cezalarını ve diğer analizleri görüntüleyerek hem yasal uyumluluk hem de filo yönetimi için pratik bir çözüm sunar.

Tachografservice A/S TachoManagement ile bir kullanıcı olarak, çevrimiçi kullanıcı portalımıza giriş yaparsınız. Burada analiz raporları oluşturabilir, araç ve sürücü ekleyip çıkarabilir, en son okumaları görüntüleyebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz.

Bir şoförü veya taşıtı istediğiniz zaman çevrimiçi olarak kendiniz ekleyebilir/kaldırabilirsiniz. Ayrıntılı bir ihlal raporu TachoManagement’a giriş yaptıktan sonra, sadece 2 tıklama ile tüm sürücülerin belirli bir dönemdeki ihlallerinin toplam ihlal raporunu oluşturabilirsiniz.

Örneğin, geçen aya veya son 12 aya bakmayı seçebilirsiniz. Kaydedebileceğiniz, yazdırabileceğiniz veya iletebileceğiniz bir PDF dosyası oluşturulur. Kendi kendinizi kontrol etmeniz için, sürücüler PDF dosyasında ihlallerin altına imza atabilirler.

Sistem Nasıl Çalışır?

TachoSistem

Detaylı Veri Analizi Programı

En iyi Fiyat Garantisi

Takograf.net yazılımı size ayda 8.99 eur fiyatı ile en iyi fiyatı garanti eder.

Uzaktan Erişim

Takograf.net ile internete ulaşabildiğiniz her yerden verilerini görüntüleyebilir ve analiz edebilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlar

12 aylık üyelik satın aldığınızda her ay için takograf kağıdı hediye.

VeriAnaliz

Fiyat bilgi ve detaylar için bize ulaşın